Snapchat-suodattimen luominen: Vaiheittainen opas aloittelijoille

Luotu 17 syyskuu, 2024
snapchatin suodattimet

Snapchat-suodattimet ovat suosittu tapa lisätä käyttäjien sitoutumista ja esitellä luovuutta. Halusitpa suunnitella suodattimen erityistä tapahtumaa, kuten häitä, syntymäpäiviä tai yrityspromootiota varten, prosessi on yksinkertaisempi kuin uskotkaan. Tässä artikkelissa näytämme sinulle, kuinka voit luoda Snapchat-suodattimen, joka kuvastaa henkilökohtaista tyyliäsi tai brändiäsi. Opit tekniset vaatimukset, suunnitteluvinkit ja lähetysprosessit, jotka herättävät mukautetun suodattimesi eloon. Aloitetaan matkasi täydellisen Snapchat-suodattimen luomiseen!

Snapchat-suodatinvaatimusten ymmärtäminen

Ennen kuin aloitat suodattimen suunnittelun, on tärkeää ymmärtää tekniset vaatimukset. Snapchat tarjoaa kahdenlaisia suodattimia: Yhteisösuodattimet ja Geofilterit. Vaikka yhteisön suodattimet ovat ilmaisia ja niitä käytetään julkisiin paikkoihin, Geofilterit ovat usein tapahtumapohjaisia ja maksavat rahaa alueen koosta ja kestosta riippuen. Suunnittelusi on täytettävä tietyt vaatimukset, kuten tiedostokoko, mitat (1080 x 1920 kuvapistettä) ja läpinäkyvyys (PNG-tiedosto). Snapchat tarkistaa myös suodattimet varmistaakseen, että ne ovat sisältökäytäntöjen mukaisia, joten sopimattoman tai liian brändätyn sisällön välttäminen on välttämätöntä hyväksynnän kannalta.

Snapchat-suodattimen suunnittelu

Nyt kun tiedät vaatimukset, on aika suunnitella suodatin. Voit käyttää ohjelmia, kuten Adobe Photoshop, Canva tai Snapchatin omaa suodattimen luontityökalua suunnittelun luomiseen. Varmista, että suodattimesi on visuaalisesti houkutteleva ja osuva teemaan tai tapahtumaan, johon sitä käytetään. Pidä suunnittelu yksinkertaisena, mutta tehokkaana ja jätä näytön keskelle tarpeeksi tilaa käyttäjien kasvoille tai napsahduksille. Käytä läpinäkyviä taustoja ja sisällytä elementtejä, kuten mukautettua tekstiä, logoja ja piirroksia, mutta muista, ettet ahtauta suunnittelua liikaa.

Snapchat-suodattimen lähettäminen

Kun mallisi on valmis, sinun on lähetettävä se hyväksyttäväksi Snapchat-verkkosivuston tai -sovelluksen kautta. Siirry Luo suodatin -osioon, lähetä tiedostosi ja valitse geoaidoitusalue, jossa suodatin on käytettävissä. Voit myös valita suodattimen saatavuuden alkamis- ja päättymisajan. Snapchat tarkistaa lähetyksesi varmistaakseen, että se vastaa heidän ohjeitaan. Tämä prosessi voi kestää muutamasta tunnista muutamaan päivään. Hyväksynnän jälkeen suodattimesi on käytössä määritetyn alueen ja ajanjakson sisällä.

Mainosta ja analysoi Snapchat-suodattimesi suorituskykyä

Kun suodattimesi on käytössä, on aika mainostaa sitä ja saada käyttäjät mukaan. Jaa suodatin sosiaalisen median alustoillasi ja rohkaise ystäviä ja seuraajia käyttämään sitä. Jos käytät suodatinta tapahtumassa tai yrityksessä, sisällytä se mainosmateriaaleihin. Snapchat tarjoaa analytiikkatyökalun, jonka avulla voit seurata, kuinka moni on käyttänyt tai katsonut suodatintasi. Näiden tietojen avulla voit arvioida suodattimen menestystä ja antaa tietoa tulevista suunnitelmista. Arvioimalla keskeisiä mittareita, kuten käyttöä ja sitoutumista, voit optimoida tulevat suodatinkampanjat.

Johtopäätös

Snapchat-suodattimen luominen on hauska ja tehokas tapa olla yhteydessä käyttäjiin ja parantaa mitä tahansa tapahtumaa tai promootiota. Oikealla suunnittelulla ja Snapchatin vaatimusten ymmärtämisellä kuka tahansa voi luoda ammattimaisen näköisen suodattimen, joka lisää arvoa käyttökokemukseen. Olitpa sitten mainostamassa yritystä tai juhlimassa erityistä tilaisuutta, Snapchat-suodattimet tarjoavat ainutlaatuisen alustan luovuudelle. Noudata tässä oppaassa kuvattuja vaiheita, niin olet hyvässä vauhdissa onnistuneen Snapchat-suodattimen luomisessa.

suodattaa

Kyllä, voit käyttää Snapchat-sovellusta suodattimien luomiseen ja lähettämiseen suoraan puhelimestasi. Siirry yksinkertaisesti Luo suodatin -osioon, jossa voit suunnitella ja lähettää suodattimen ilman, että tarvitset kolmannen osapuolen suunnittelutyökaluja.

Snapchat Geofilterin hinta riippuu geoaidatun alueen koosta ja siitä, kuinka kauan haluat suodattimen olevan aktiivinen. Hinnat alkavat yleensä noin 5 dollarista pienellä alueella lyhyellä aikavälillä, mutta voivat nousta merkittävästi suuremmilla alueilla tai pidemmällä aikavälillä.

Kun suodatin on lähetetty ja hyväksytty, et voi muokata sitä. Voit kuitenkin peruuttaa suodattimen ennen sen julkaisemista tai lähettää tarvittaessa uuden version. Jos haluat tehdä muutoksia, on parasta varmistaa, että kaikki on täydellistä ennen lähettämistä.